شهادت مولای متقیان

نوشته شده توسط:صادق رحمانی | ۰ دیدگاه

فرارسیدن ایام سوگواری  و شهادت مولای متقیان، حضرت امیرالمونین علی (ع) را به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم و تمامی شیعیان و آزادگان جهان تسلیت عرض می نماییم.

در این شبهای قدر ما را از دعای خیر خود بی بهره نگذارید

امام علی (ع)

به ادامه مطلب بروید

 

 

علامه طبرسی گوید: علی علیه‏السلام شصت و سه سال زندگانی کرد، ده سال پیش از بعثت، و در سن ده سالگی اسلام آورد. و پس از بعثت‏بیست و سه سال با رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم زندگانی کرد، سیزده سال در مکه پیش از هجرت در امتحان و گرفتاری به سر برد و سنگین‏ترین بارهای رسالت آن حضرت را به دوش کشید، و ده سال پس از هجرت در مدینه در دفاع از حضرتش با مشرکان جنگید و با جان خود او را از شر دشمنان دین نگاه داشت، تا آنکه خدای متعال پیامبر خود را به سوی بهشت انتقال داد و او را به بهشت آسمانی بالا برد و علی علیه‏السلام در آن روز سی و سه ساله بود، و بیست و چهار سال و چند ماه حق او را از ولایت غصب کردند و او را از تصرف در امور بازداشتند، و آن حضرت در این دوران با تقیه و مدارا می‏زیست، و پنج‏سال و چند ماه خلافت را به دست گرفت و در این سالها گرفتار جهاد با منافقان از ناکثین و قاسطین و مارقین (اصحاب جمل و صفین و نهروان) بود چنانکه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم سیزده سال از روزگار نبوت خود را ممنوع از پیاده کردن احکام آن و ترسان و محبوس و فراری و مطرود بود و نمی‏توانست‏با کافران به جهاد پردازد و از مؤمنان دفاع کند، سپس هجرت کرد و ده سال پس از هجرت با مشرکان به جهاد پرداخت و گرفتار منافقان بود تا خداوند او را به سوی خود برد... آن حضرت در شب بیست‏یکم ماه مبارک رمضان سال چهل هجری با شمشیر به شهادت رسید. عبدالرحمن بن ملجم مرادی شقی‏ترین امت آخر زمان - لعنه الله علیه - در مسجد کوفه او را ضربت زد . حسن و حسین علیهم السلام به امر آن حضرت مراسم غسل و تکفین او را عهده‏دار شدند و بدن شریفش را به سرزمین غری در نجف انتقال دادند و شبانه پیش از سپیده صبح در همان جا به خاک سپرده شد. حسن و حسین و محمد پسران آن حضرت علیه‏السلام و عبدالله بن جعفر رضی الله عنه وارد قبر شدند و بنا به وصیت‏حضرتش اثر قبر پنهان گردید. این قبر پیوسته در دولت‏بنی‏امیه پنهان بود و کسی بدان راه نمی‏برد تا آنکه امام صادق علیه‏السلام در دولت‏بنی‏عباس آن را نشان داد.

فضایل شب قدر

برتری این شب از هزار ماه!! شب قدر از شب های با عظمت و با اهمیت سال است و دلیل فضیلت این شب بر سایر شب ها به اعتبار اموری است که در این شب محقق می گردد وگرنه اجزای زمان یا مکان، درجه و رتبه وجودی شان یکی است و بین آنها تفاوتی وجود ندارد. شب آمرزش گناهان است در منهج الصادقین در تفسیر سوره ((قدر)) از پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) روایت شده که فرمودند: ((هر کس شب قدر را احیا دارد و مومن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش ‍ آمرزیده می شود.)) قلب ماه رمضان است در روایتی می خوانیم که امام صادق (علیه السلام ) فرمود: ((از کتاب خدا استفاده می شود که شماره ماه های سال نزد خداوند، دوازده ماه است و سر آمد ماه ها، رمضان است و قلب ماه رمضان ، لیله القدر است .)) سرور شب هاست پیامبر خاتم فرمود: ((لیله القدر سیده اللیالی )) شب قدر، سرور شبهاست . از هزار ماه بهتر است در فرهنگ غنی اسلام ، همه امور را با معیارهای الهی می سنجند؛ از این رو قرآن کریم ، ابراهیم ، ((قهرمان توحید)) را یک امت می داند و یا در مورد شب قدر در قرآن می خوانیم : (لیله القدر خیر من الف شهر) و در صحیفه سجادیه (دعای 44) آمده است که فضل لیله واحده من لیالیه ، علی لیالی الف شهر و سماها، لیله القدر
  1. هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

    نوشتن دیدگاه